Ingredienser:
75 g mykt smør
75 g fruktmos
180 g (2 dl) Sukrin
1/2 dl melk
2 egg
180 g (3 dl) hvetemel
60 g (1 dl) Hi-Maize
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
2 godt modne bananer
50 g valnøtter, grovhakket
50 g mørk kokesjokolade, hakket

Fremgangsmåte:
Smør en brødform eller bruk bakepapir.
Pisk sammen smør, Sukrin, fruktmos og egg. Ha i hvetemel, Hi-Maize, bakepulver, vanilje-sukker og kanel. Mos bananene og ha i røren. Bland i hakkede valnøtter og sjokolade til slutt. Stekes ved 175 grader i ca 45 min.

Dekorer gjerne med et dryss SukrinMelis før servering. Lag gjerne et par i slengen, de er supre å fryse ned og tiner raskt.

Kommentarer:
Kjempegod banankake med hakket kokesjokolade og valnøtter.

(Besøkt 104 ganger, 1 besøk i dag)