Ingredienser
300 gr. båndspaghetti
1 purre
1 rød paprika
1 boks skinke
3 dl fløte (jeg bruker 2 dl fløte og 1 dl melk, for da holder det med en fløte, siden det skal være fløte i ostesausen og)
2 ss tomatpurre
2 ts estragon
2 dl frosne erter
Ostesaus:
1 dl melk
1 dl fløte
1-2 dl reven ost
Tilberedning
Kok opp pastaen og fordel den jevnt i en smurt ildfast form.
Kutt purren, paprikaen og skinken i biter. Surr purren og paprikaen på pannen. Tilsett resten og la det surre på pannen i ca 5 minutter. Fordel fyllet over pastaen. Lag ostesausen og hell over skinkefyllet. En kan og ha litt revet ost på toppen i tillegg til ostesausen.
Stekes på 225 grader i ca 30 minutter.
Serveres med baguetter og salat.
(Besøkt 190 ganger, 1 besøk i dag)