Ingredienser
Røre:
400 gram smør
4 1/2 dl. vann
9 dl sukker (ja, det er kjempemye!)
9 dl hvetemel
1 ts salt
4 ts bakepulver
4 ss kakao (Nesquick)
4 egg
2 1/2 dl lettrømme
Smelt smøret. Alt røres sammen. Haes i smurt langpanne. 180 grader i 30-40 minutter. Nederste rille.
Glasur:
100 gram smør
6 ss melk
4 ss kakao
350 gram melis
1 ts vaniljesukker
Tilberedning
Smelt smøret. Trekk fra platen og tilsett resten. Bland godt. Haes på avkjølt kake. Pynt med kokosmasse om du vil.
(Besøkt 3 010 ganger, 1 besøk i dag)
denne sjokoladekaka var veldig god, litt mye sukker, så den ble litt mektig i smak
Veldig god og lett å lage;)
Prøvde denne kaken, men halverte oppskriften og lagde den i hjerteform.
Kaken er kjempe god, og en klar favoritt hos barna og mannen.
Og veldig enkel å lage for store og små;)
Men, glasuren syns jeg var litt flytende, så jeg hadde i litt mere melis, ett egg, og en ss kaffe, ble litt tykkere, og seigere og rant ikke av kaken.
kjempe sukse her i huset:)