Ingredienser

1 pose (800 g) dypfryste potetbåter
4 kyllingfileter
1 potte basilikum
1 ss olje
1 1/2 ts salt
2 kryddermål pepper
4 tomater
2 dl matyoghurt
1-2 fedd hvitløk

Tilbehør
strimlet salat
brød

Tilberedning

1. Tilbered potetene ifølge pakkens anvisning.
2. Skjær dype lommer på langs av kyllingfiletene. Fyll dem med halvparten av basilikumbladene.
3. Stek kyllingfiletene i olje, ca. 12 min. per side. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Krydre med 1 ts salt og 1 kryddermål pepper.
4. Skyll og del tomatene i to. La dem steke ved siden av kyllingen noen minutter i stekepannen.
5. Bland resten av basilikumen med litt av yoghurten. Bland inn resten av yoghurten og smak til med resten av saltet, pepperen og presset hvitløk.
6. Server kyllingen med den grønne sausen, potet, halve tomater, strimlet salat og brød.

(Besøkt 125 ganger, 1 besøk i dag)