Ingredienser

2 stk. biff à 180 g (mørbrad, ytrefilet eller indrefilet)
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss margarin eller olje til steking

Sjampinjong- og persillesaus:
100 g frisk sjampinjong
1 pose sjysaus
2 ½ dl vann
2 ss finhakket bladpersille

3 dl villris

1 pk. sukkererter
1 beger cherrytomat
6 stk. sjalottløk eller annen småløk
1 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt

Tilberedning

1. Skjær soppen i skiver. Stek dem raskt i en kjele. Ha i sausepulveret og hell over vannet. La sausen koke opp, mens du rører godt. Ha i finhakket persille og la sausen koke i ca. 5 minutter.

2. Krydre biffene og stek dem i en panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffen og vent til det pipler for medium stekt biff.

3. Kok risen etter anvisning på pakken.

4. Skrell løken. Stek løk i en stekepanne til de begynner å bli myke, ha i cherrytomater og sukkererter. Strø over salt og la det steke i ca. 2 minutter til.

(Besøkt 106 ganger, 1 besøk i dag)