Ingredienser

1 rundstek (ca. 300 gram)
salt og pepper
frisk rosmarin
olivenolje
en lang ciabatta
fransk sennep
ruccolasalat (salatsennep)

Tilberedning

Del steken i to. Legg dem i poser, strø på med salt og pepper og legg litt fersk rosmarin i posen. Bruk neven eller noe annet til å banke stekene flate. Da går det kjapt å grille dem, og rosmarinsmaken fester seg. Hell over litt olivenolje og gni den inn i stekene. Grill stekene på sterk varme på en bakstehelle eller på en grill. La dem hvile noen minutter før du serverer.

Varm ciabatta-brødet i ovnen i noen minutter. Skjær brødet slik at den øvre delen danner et slags lokk. Hell på litt olivenolje øverst og nederst, deretter smører du på en god del fransk sennep. Legg ruccola-salaten og kjøttet i brødet. Del steken i to slik at den passer. Hell over kjøttsjyen. Og ”lukk igjen” ciabattabrødet. Skjær det i passende porsjonsstykker.

(Besøkt 320 ganger, 1 besøk i dag)