Ingredienser

400 g. hvalkjøtt
Olje eller margarin til steking.
1 liten hakket løk
evt. 3 sjalottløk
salt
pepper
2-3 ss. tomatpure
1/2 box rømme/creme fraice
Evt. en skvett rødvin (ca 1/2 dl)
Paprikapulver

Tilberedning

Skjær kjøttet i strimler, 1x1x3 cm sånn ca. og tørk godt av det. Ha litt olje/margarin i stekpannen, og stek løken gyllen. Ta opp løken. Stek kjøttet 1-2 min i stekefettet, mens du vender på det hele tiden bruk forholdsvis høy varme. Krydre det med litt salt og pepper, og evt. litt paprikapulver. Ha i rødvinen (ikke nødvendig), og kok opp

Tilsett løken, tomatpure og rømme, varm det til kokepunktet, og la det stå å trekke under lokk i 5-6 minutter, til sausen tykner. Server med ris, kokte poteter, eller pommes frites

(Besøkt 584 ganger, 1 besøk i dag)