500 g løvbiff
1 purreløk, ca 200 g
1 stor rød paprika
250 g broccolibuketter
250 g eggnudler
2 ss soyasaus
1 ss presset sitronsaft
1,5 ts salt
2 krm kayennepepper
Saus:
1 gulrot, ca 100 g
2 ts revet fersk ingefær
1 ss flytende honning
1/2 ts revet limeskall
2 dl Crème fraiche
1/2 ts salt
Skjær løvbiffen i strimler. Rens purren og skjær den i ringer. Kjern ut og strimle paprika. Brun løvbiffen i smør (i flere omganger) i stekepanne 3-4 minutter. Legg over i en gryte. Fres grønnsakene i smør og legg i grynten. Kok nudler etter anvisning på pakken. Rør i nudler, soyasaus, limesaft, salt og pepper i gryten.
Skrell og riv gulroten grovt. Bland med ingegær, honning, limeskall og Crème fraiche. Smak til med salt.
Server løvbiffen med den asiatiske sausen.
Hei. Har prøvd noen ganger biff med asiatisk saus.
Jeg lurer på om den sausen skal serveres ved siden
av biffen eller om alt skal blandes.