Ingredienser

1 1/2 kg blåskjell
1 dl hvitvin

Urtesmør:
150 g smør
2 fedd hvitløk
2 ss sitronsaft
1 dl hakkede urter (dill, persille, gressløk, estragon)
Baguetter

Tilberedning

Legg skjellene i kaldt vann i 15 minutter. Fjern knuste skjell og det lille skjegget som sitter på skjellet. Legg skjellene på 3 lag aluminiumsfolie og brett kantene opp. Hell over hvitvin. Kjør resten av ingrediensene i en hurtigmikser og legg urtesmøret over skjellene. Pakk folien tett sammen og legg pakken på grillen i ca 10 minutter. Når skjellene er åpne serveres de med det naturlige urtesmøret. Forsiktig når du åpner folien! Det er varmt, og du skal bruke urtesmøret…
Godt med nystekte baguetter til.

(Besøkt 123 ganger, 1 besøk i dag)