Ingredienser:
500 g karbonadedeig
1 ts salt
1/2 ts pepper
smør til steking

Tilbehør:
4 skiver Jarlsberg eller Ridderost
løk skåret i ringer
bostonagurk eller sylte-agurk
tomater skåret i skiver
salatblader
evt ketchup

Fremgangsmåte:
Rør salt og pepper raskt inn i karbonadedeigen. Form 4 runde kaker på en trefjøl fuktet med vann. Klem kakene ut til store flate burgere. Varm smør i en stekepanne til smøret har sluttet å bruse. Legg i burgerne, og stek 1-2 minutter på hver side. Trekk pannen fra varmen og legg en god skive Jarlsberg eller ridderost på hver. Mens osten smelter litt, tilbereder du tilbehøret: Løkringer, bostonagurk(eller vanlig sylteagurk),noen skiver saftig tomat, salatblader og evt ketchup.

(Besøkt 179 ganger, 1 besøk i dag)