Ingredienser

125 g smør 125 g kokesjokolade (lys eller mørk) 2 egg 2,5 dl sukker 2,5 dl hvetemel 1 ts bakepulver 100 g hakkede valnøtter (kan sløyfes) Pynt: 100 g smeltet kokesjokolade (kan sløyfes) Strø: finhakkede valnøtter, pistasjnøtter, mm (kan sløyfes)

Tilberedning

1. Smelt smør og sjokolade og rør godt. Vær forsiktig med varmen (bruk evt vannbad). Fjern fra varmen.
2. Pisk egg og sukker lyst og luftig.
3. Fold inn sjokoladen og sikt inn mel og bakepulver.
4. Til slutt røres valnøttene i.
5. Helles i en smurt langpanne (20 X 30 cm) og stekes ved 180 grader i ca 20 – 25 minutter. Ikke stek for lenge – da blir den knallhard!

1. Del kaken i 12 biter, smelt sjokoladen til pynt, og ha litt på hver kakebit, dryss over litt hakkede nøtter.
2. Serveres til sterk kaffe eller kald melk.

(Besøkt 571 ganger, 1 besøk i dag)