Ingredienser

4 porsjoner
400 g kyllingkjøttdeig
1/2 stk. løk
1 pose tacokrydder
Ca. 1 dl vann
1 glass tacosaus
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
1 stk. hakked rød paprika
1 dl revet hvitost
8 stk. hvetetortilla

Guacamole:
1 stk. avocado
Litt sitronsaft
1 båt revet hvitløk
Litt salt og kvernet pepper

Tilberedning

Sett stekeovnen på 175º C og varm tortillaene som anvist på pakken. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner buritosene i ovnen ved 225º C til osten har smeltet. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn restene av ingrediensene. Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

(Besøkt 122 ganger, 1 besøk i dag)