Ingredienser
Romanosalat,Issalat og/eller kinakål
Parmesan ost (revet)
Brød krutonger (fåes kjøpt på butikken m/backon smak)
150 gr Backon i terninger
DRESSING…
1 Tube m/majones
1 ss Hvitvinseddik
3 fedd Hvitløksbåter presset
3-4 ss Rømme
1 ss Vann
Bland i litt Pepper
Rør godt og ta det oppi en liten skål.
Tilberedning
Stek backonet i en stekepanne til det er gylden brunt.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen
Del opp salaten og skyll den godt i kaldt vann,rist vannet godt av.
Og ha den oppi en stor bolle/glass skål.
Dryss over backonet og litt av permasan-osten
Ha resten av permasanen i en liten skål.
Hell krutonger i en liten skål.
Veldig godt med kylling fillet ved siden av.
(Besøkt 154 ganger, 1 besøk i dag)