Ingredienser

Romanosalat,Issalat og/eller kinakål
Parmesan ost (revet)
Brød krutonger (fåes kjøpt på butikken m/backon smak)
150 gr Backon i terninger

DRESSING…
1 Tube m/majones
1 ss Hvitvinseddik
3 fedd Hvitløksbåter presset
3-4 ss Rømme
1 ss Vann
Bland i litt Pepper
Rør godt og ta det oppi en liten skål.

Tilberedning

Stek backonet i en stekepanne til det er gylden brunt.

Visp sammen alle ingrediensene til dressingen

Del opp salaten og skyll den godt i kaldt vann,rist vannet godt av.

Og ha den oppi en stor bolle/glass skål.

Dryss over backonet og litt av permasan-osten
Ha resten av permasanen i en liten skål.
Hell krutonger i en liten skål.

Veldig godt med kylling fillet ved siden av.

(Besøkt 116 ganger, 1 besøk i dag)