Ingredienser

· 400 gr. hvetemel
· 250 gr di sukker
· 150 gr mandler
· 3 egg
· 3 eggeplommer
· 2,5 bakepulver
· 1 ts vaniljesukker
· (appelsinessens -noen dråper)
· en knivsodd salt

Tilberedning

Italienske småkakaer med mandler.

· Pisk 2 egg- 3 eggeplommer og sukker.
· Når eggedosisen er ferdig sikt i mel, bakepulver, salt, vanilje og evt appelsinessens.
· Rist mandlene lett i stekepanna og ha dem i røra når de er avkjølte.
· Form små «loffer» av røra ca 4-5 cm brede og1-2 cm høye
· Legg loffene på stekeplata som er smort og strødd, med god avstand
· Pensle med det siste egget
· Stek i ovn ca 170-180 grader i 15 minutter
· Ta ut av ovnen og skjær «loffene» i skiver på skrå
· Sett inn i ovnen på nytt i ca 10 minutter

(Besøkt 122 ganger, 1 besøk i dag)