Ingredienser

0.5 kg oksekjøtt.

Kokekraft:
1 teskje sukker
1 teskje salt
1 teskje eddik
5 spiseskjeer vann
7 spisekjeer olje
¼ teskje salt
1 teskje sukker
1 teskje eddik
Rempah:
5 røde chili
3 paprika
4 sjallott løk

Tilberedning

Bank okskjøttet lett og skjær i tynne strimler (5mm tykke, 1 cm brede og 2-4 cm lange)
Chili, paprika og sjallott løk hakkes og støtes i morteren til en jevn masse.
Kok kjøttet i kokekraften over svak varme til det er nesten tørt.
Varm wok eller stekepanne gått og ha i 2-3 spisekjeer olje. Fres kjøttet til det er brunt.
Ta ut kjøttet og fjern oljen.
Varm 4 spiseskjeer olje i den samme pannen og fres krydderblandingen.
Tilsett kjøttet, og 2. Vendig med salt/sukker og eddik.
La det surre to tre minutter og server.

(Besøkt 103 ganger, 1 besøk i dag)