Ingredienser

230 gram smør
30 gram hvitt sukker
260 gram brunt sukker
2 egg
2,5 ts vaniljeessens
6,25 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 ts bakepulver
1 ts natron
500 gram melkesjokolade hakket i små biter

Tilberedning

1. Rør smør og sukker lyst og luftig. Tilsett eggene en av gangen og deretter vanilje.
2. Bland de tørre ingrediensene (unntatt sjokoladen) og bland dette inni inn i smørblandingen. Vend inn sjokoladen.
4. Form runde klumper på størrelse med golfballer og legg dem på en stekeplate dekket med bakepapir. La det være god plass mellom cookiene.
5. Stekes ved 180 grader midt i ovnen i 8-10 minutter. Cookiene er ferdige når kanten begynner å bli brun.
6. La cookiene hvile litt på stekeplaten før de avkjøles videre på en rist og serveres.

(Besøkt 161 ganger, 1 besøk i dag)