Ingredienser

2 sardiner per person
1 stk brød (chiapatta-type)
Pæretomater (eller noen med mye smak)
Grønn olivenpostei
Løk
Grønn paprika
Rød paprika
Mango
Eple
Jordbær
Bringebær
Bjørnebær
Virgin olivenolje
Eddik av sherryvin eller cava
Salt
Røkt salt (finnes i større forretninger)
Reduksjon av rødvin med Triple sec/Cointreau og brandy
(1 l væske, + 0,1 kg glykose + 0,1 kg sukker)

Tilberedning

Man skjærer tynne skiver av tomater og tørker dem. Rens sardinene og ha kun i filetene. Skjær brødet i 10 x 4 cm rektangler.

Lag en pipirrana (en type andalusisk salat) med grønnsaker og frukter (bruk dine kokkekvaliteter til å bestemme mengdene). Smak til med olje, salt og eddik. Rist eller grill sardinfiletene med røkt salt.
Varm opp brødet med olivenpaté og tomatskivene.
Anrett sardiner på brødstykkene, og ha salaten på en side og reduksjonssausen på den andre.

Ajoblanco de piñones con guiso de codorniz y vinagreta de su jugo (Kald grønnsakssuppe av pinjenøtter med vaktelstuing og vinaigrette med kraft)

(Besøkt 81 ganger, 1 besøk i dag)