Ingredienser
1 Gulrot
3 dl Vann
1/2 ts Salt
2 Poteter, delt i to
1 ts Margarin/olje
150 g Torskefilet
Krydder:
1/4 krm Pepper
1 krm Salt
1 ss Purre eller gressløk
Tilberedning
1. Kok opp vann tilsatt salt.
2. Kok de halve potetene og gulroten i ca. 5 minutter.
3. Pensle et stykke aluminiumsfolie med margarin/olje, legg på fisken og strø med salt, pepper og finhakket purre eller gressløk.
4. Lag en tett pakke og legg den oppå potetene og gulroten. Kok videre til potetene og gulroten er møre og fisken er gjennomkokt, ca. 15 minutter
(Besøkt 631 ganger, 1 besøk i dag)
Hei!
Denne oppskriften ser supergrei ut for en nybegynner i kjøkkenet som meg, så denne skal jeg prøve idag! 😀
Men jeg lurer på om den er beregnet for én eller to personer? To poteter virker nesten litt lite også til bare én! Eller er det tenkt at det skal være forrett til, kanskje? Det hadde vært kjekt å vite slikt! 🙂
– Mira