Ingredienser

600 g okselever
500 g spekk
225 g svinekjøtt
1 stor løk
3 ss hvetemel
3 eggeplommer
salt
pepper
1/2 ts allehånde
3 1/2 dl kremfløte
3 eggehviter
15 skiver bacon
200 g sopp
3 ss smør
persille
sylteagurk
rødbeter

Tilberedning

Mal lever, spekk, svinekjøtt og løk i kjøttkvernen. Bland i mel og eggeplommer. Rør inn fløte og vend tilslutt stivpiskede eggehviter inn. Smak til med salt, pepper og allehånde.

Kle i brødform med baconskiver og hell i massen. Legg også baconskiver på toppen, Stek i vannbad i ovn på 170 C i 45-55 min. Den skal få en fin brun skorpe på toppen.

Avkjøl litt og server posteien lun, med ristet sopp, sylteagurk og rødbeter.

(Besøkt 231 ganger, 1 besøk i dag)