Ingredienser

250 gram delfiafett
250 gram kokesjokolade
ca. 1/3 pakke Perkjeks
2 egg
3 ss sukker
4 ss sterk kaffe
Opphakkede lakrisbåter til fyll
Geletopper til pynt

Tilberedning

1. Smelt delfiafettet ved svak varme i en liten kjele. Sett det smeltede fettet til akjøling.
2. Smelt sjokoladen sammen med kaffen på svak varme i en liten kjele. Sett den smeltede sjokoladen til avkjøling i romtemperatur.
3. Pisk egg og sukker til eggedosis.
4. Tilsett sjokoladen gradvis under lett visping.
5. Tilsett fettet gradvis under lett visping.
6. Legg røre, kjeks og fyll lagvis i en form. Tre lag er vanligvis passe.
7. Pynt på toppen med ønsket pynt.
8. Sett kaken til å stivne i kjøleskapet over natten.

(Besøkt 149 ganger, 1 besøk i dag)