Ingredienser

250 gram kokesjokolade (gjerne 70%)
1/2 dl espresso eller sterk kaffe, eller 2 ts pulverkaffe
1 ss revet appelsinskall eller 2 ss marmelade
evt. 2 ss konjakk
250 gram kokosfett
2 egg
2 ss sukker
Per-kjeks
Geletopper til pynt

Tilberedning

Kle en form med aluminiumsfolie. Skjær sjokoladen i mindre biter. Ha kaffe og sjokolade i ei lita gryte og smelt sjokoladen mens du stadig rører rundt. Ha i appelsinskall og eventuelt konjakk. Skjær fettet i mindre biter, ta gryta av varmen og rør inn fettet.

Visp sukker og egg til du har en eggedosis. Tilsett sjokoladeblandingen, litt etter litt, mens du visper energisk. Hell litt røre i formen, legg et lag kjeks oppå, legg dem så tett at du knapt kan se sjokoladen gjennom. Hell på mer sjokoladeblanding og fortsett slik, med tynne lag sjokolade og kjeks. Du kan godt gjemme noen gelétopper innimellom, så blir det riktig så spennende å spise. Pynt med gelétopper. Sett kaka kaldt. Den er klar til å bli spist etter et par timer.

(Besøkt 103 ganger, 1 besøk i dag)