Ingredienser

200 g smør
2 dl sukker
4 egg
5 dl siktet hvetemel
2 ts bakepulver
2 dl kulturmelk
1 pose Dumlekarameller
Ca. 20 muffinsformer

Tilberedning

1. Sett stekeovnen på 200 grader.
2. Rør smør og sukker i kjøkkenmaskin til det er hvitt og kremaktig.
3. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert.
4. Sikt sammen hvetemel og bakepulver.
5. Ha i melblandingen og melken.
6. Legg en dumlekaramell i bunnen på hver muffinsform som du setter på et stekebrett, hell deretter deig oppi til formen er 2/3 full.
7. Stek kakene i ovenen i 15–20 minutter.
8. Når kakene er avkjølt, kan du pynte dem med smeltet sjokolade og kakepynt etter eget valg. Vi har brukt små sjokoladehjerter.

(Besøkt 342 ganger, 1 besøk i dag)