Ingredienser:
250 g kjøttdeig
½ glass tacosaus eller enchiladasaus
½ boks bønnestuing
1 dl revet norvegia
4 stk. hvetetortilla eller maistortilla
½ glass salsa
½ beger lettrømme
1 stk. tomat
¼ stk. purre

Fremgangsmåte:
1. Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen. La sausen koke etter anvisning på glasset.

2. Varm tortillaene i ovnen etter anvisning på pakken. Fordel kjøttfyllet på hver tortilla, rull sammen og legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av enchiladasausen og dryss over revet ost.

3. Gratiner i stekeovnen på 250 °C til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.

4. Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med tomatbåter og purreskiver.

Server med bønnesalsa eller chilibønner, meksikansk ris og revet ost.

Porsjoner: 2 pers

(Besøkt 317 ganger, 1 besøk i dag)