Ingredienser

1 Asparges
1 dl Lettrømme
Litt Sitronsaft
Litt Olivenolje
Litt Salatblader
100 Gram renskåret Ørret
1 ts Hvitvinseddik
Krydder:
Litt kvernet Pepper
Litt Salt
Litt Sukker
1 ts Estragon
1 ss Gressløk

Tilberedning

Skjær ørreten i løvtynne skiver. Smør fisken med marinaden (Olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, sukker, estragon) en bolle. La det stå kjølig i 2-3 timer eller natten over.

Kok aspargesene i lettsaltet vann med sukker i. Kok i 4 minutter. Aspargesene legges i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen.

Dressingen (Lettrømme, hvitvinseddik, sukker, salt, pepper, gressløk) blandes sammen.

Anrett fisken og aspargesen på en seng av salat, og hell dressingen over.

(Besøkt 276 ganger, 1 besøk i dag)