Ingredienser

125 gram margarin
1/2 kopp sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
2 kopper mel
2 ts bakepulver
1 klype salt
+syltetøy/bær

Tilberedning

Du kan velge selv hvilke bærtype/syltetøy du vil ha i, men mine favoritter er bjørnebær og bringebær!

Rør margarin og sukker hvitt. Tilsett pisket egg og vaniljesukker+ resten av ingridiensene. Blandt godt.
Del deigen i to. Press halvparten ned i en paiform (husk å smøre den!) Spre syltetøyet over. Rasp (med osterasp) resten av deigen over syltetøyet (deigen er lettere å raspe om deigen er avkjølt)(hjelper også å dyppe den i mel)
Stek på 180 grader i 20-30 minutter til den er gyldenbrun.
Og vips har du en nydelig pai!! Den er særlig god servert litt varm med vaniljeis.

(Besøkt 93 ganger, 1 besøk i dag)