Ingredienser

400-500 g varmrøkt fisk f. eks kippers eller laksefilet
hovmester- eller gravlakssaus
2 dl rømme
1 ss hakket dill
2 krm salt
1 krm sort pepper
1/2 liten rødløk
2-3 ss kapers

Salat
spinatblader
mangold
gulrot
eple
appelsin
solsikkefrø

nypoteter
flatbrød

Tilberedning

1. Rens fisken og ta bort skinn og eventuelle ben. Legg fiskebitene i en form eller fordel dem direkte på tallerkenene.
2. Rør sammen hovmestersaus eller gravlakssaus og rømme. Tilsett dill og smak til med salt og pepper. Hell sausen over fisken.
3. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver og legg dem på retten. Strø over godt avsilt kapers.
4. Server med kokt ferskpotet, flatbrød og gjerne en salat av ferske spinatblad eller mangold med revet gulrot, eplebiter, appelsin og solsikkefrø.

(Besøkt 120 ganger, 1 besøk i dag)