Ingredienser
Pr porsjon
1 skive kryddersmør
1/2 løk i skiver
6 stk sjampinjonger i skiver
6 stk blåskjell
4 stk hjerteskjell
2 stk scampi
2 biter breiflabb
2 biter steinbit
2 biter kveite
salt og pepper etter behov.
Provencekrydder, kan sløyfes.
Hvitvin
Ris
Dill
Tilberedning
Ta ut ca 1 meter med aluminiumsfolie, og brett det ca 30 cm opp og over slik at det blir liggende dobbelt på den ene siden. Legg så på ingrediensene i oppskriftens rekkefølge.
Hell over ca 2 deler hvitvin til slutt.
Den andre part av folien brettes over og brett inn alle kanter slik at
folien er tett.
Bakes i varm ovn på 200 grader i ca 25 minutter .
Serveres med ris med dill.
(Besøkt 47 ganger, 1 besøk i dag)