Ingredienser

8-10 poteter, ca 800 g
400 g torskefilet, sei eller hoki
1 egg
1 ss potetmel
1 ts salt
1 kryddermål pepper
1 ts hver av gurkemeie og koriander
1 dl kremfløte
500 g dypfryste brokkolibuketter
1 ss olje

Tilberedning

Skrell og skjær potetene i tynne båter. Kok dem myke i lettsaltet vann, ca. 6-8 min. Skjær fisken i mindre biter. Bland fisken med egg og potetmel, salt, pepper og gjerne gurkemeie og koriander i en kjøkkenmaskin. Tilsett fløten og arbeid det raskt sammen til en deig. Stek små biffer av deigen i 1 ss olje i ca. 3 min. per side. Kok broccolien i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. La poteter og broccoli renne av.
Server fiskebiffene med kokte potetbåter og broccoli. Papaya med presset lime og noen hakkede pistasjenøtter er godt som dessert.

(Besøkt 66 ganger, 1 besøk i dag)