Ingredienser:

terteskjell
fiskepudding
asparges (på boks)
erter/gulrøtter (frossen økonomipose fra frionor/findus)
reker (billige frosne på tilbud) evt. crabsticks
mel
smør/margarin
melk
krydder (salt, pepper, persille, urtekrydder)

Tilberedning:

Lag hvit saus ved å smelte smør og blande litt hvetemel ad gangen til ‘tørr’ konsistens. NB ! lav varme på platen. Bruk en kasserolle. Legg så til litt melk mens du visper. Ca. 2-3 dl. til 1-2 ss smør. Hell oppi pillede reker, asparges (liten boks med vannet), ca- 1 dl erter/gulrøtter evt. crabsticks. La surre til alt er varmt. Krydre med salt/pepper, fersk persille og urter (provence blanding er godt). Evt. kan du legge til noen klatter rømme og en dash hvitvin hvis du er heldig å ha rester av det.

Terteskjellene varmes i ovnen etter anvisning. Kok gjerne poteter til.

(Besøkt 119 ganger, 1 besøk i dag)