Ingredienser:
1 boks fiskeboller
1 pose hollandaise-saus
ca 1 dl rømme(lett eller vanlig)
3-4 gulrøtter
1/2 blomkålhode eller en bunt brokkoli
1 purre
Evt. andre grønnsaker
(eller for de late; bruk grønnsaksblanding)
Revet ost (Gjerne en blanding av cheddar og Norvegia/Jarsberg)
Tilberedning:
Ha fiskebollene i en ildfast form. Kok opp hollandaisesausen etter oppskriften på pakken, men bruk fiskebollekraft istedenfor vann. Tilsett rømme når den er ferdig.
Kutt grønnsakene i små biter og legg de over fiskebollene. Hell over sausen.
Strø på osten.
Settes i ovnen på ca. 225 grader til osten er gylden.
Serveres med poteter eller potetmos.
Denne kan også gjøres mer feststemt ved å tilsette reker og blåskjell.
Et annet tips:
Det er kjempegodt å bruke Hollandaise-saus i fiskegrateng.