Ingredienser

1 boks fiskeboller
2 ss mykt smør
4 ss hvetemel
1/2 dl fiskebollekraft
2 1/2 dl lettmelk
salt og pepper
revet muskat
raust med gressløk

Dessuten
skrubbete, kokte delikatessepoteter med skall
grovsalt
24 store rensede reker
brønnkarse eller feltsalat

Tilberedning

Smelt smør i kjele ved svak varme. Tilsett melet og rør blandingen jevn.
Ta kjelen av platen og tilsett fiskebollekraft og litt av melken. Rør klumpefritt. Rør så inn resten av melken. Tilbake på platen og kok opp under omrøring.
La sausen småkoke minst 5 minutter (så melsmaken forsvinner).
Smak til med salt, pepper og ev muskat. Legg fiskebollene i og la alt bli skikkelig gjennomvarmt før servering. Ha poteter, fiskeboller og saus på tallerkener.
Klipp og gressløk og dryss på reker. Legg vaskede karse/salatblader på til slutt.

(Besøkt 889 ganger, 1 besøk i dag)