Ingredienser

ca 400 g fiskefilet (torsk eller sei)
ca 1,5 dl kokt makaroni (gjerne i fiskebuljong)
1 terning fiskebuljong
3 ss smør
3 ss hvetemel
ca 4 dl melk og fiskekraft
ca 2 ts salt
ca 1 ts muskat (hørest litt mye ut)
hvit pepper
4 store egg
ev. knust kavring
aromatkrydder (kan sløyfes)

Tilberedning

Damp fisken litt i vann tilsatt fiskebuljong.
Lag en tykk, hvit saus av smør hvetemel, melk og fiskakraft og avkjøl litt. Skill eggene. Rør inn eggeplommene og bland i kokt fisk i biter og makaroni. Smak godt til med salt, hvit pepper og godt med muskat. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn til slutt.
Fyll røren i smurte former og dryss ev.knust kavring over.

Stekes ved 225 grader i ca 45 minutter til den er godt hevet og gyllen.

(Besøkt 123 ganger, 1 besøk i dag)