Ingredienser

300 g torsk i terninger
300 g laks i terninger
2-3 gulrøtter , ca 300 g
1 purreløk
1 liten fennikel
2-3 tomater
1 ss olivenolje
1-2 fedd hvitløk
4 dl fiskebuljong
1 ts salt
1/2 krm kajennepepper
1 dl hakkede krydderurter (persille, dill eller gressløk)

Tilbehør
brød
ost

Tilberedning

1. Skyll grønnsakene, skrell og strimle gulrøttene og purreløken. Del fennikelen i tynne strimler. Grovhakk tomatene.
2. Fres alle grønnsakene, bortsett fra tomatene, i olivenolje, i en lav, stor panne. Tilsett hvitløk, buljong, salt og krydder. La det syde noen min.
3. Legg i fisken og tomatene og la det småkoke videre i ca 15 min.
4. Strø krydderurtene over.
5. Kok pastaen som anvist på pakken.
6. Server med pastaen ved siden av og godt brød til.

(Besøkt 262 ganger, 1 besøk i dag)