Ingredienser

4 store fiskekaker
2 ss olje
Salt og pepper

2 rødløk i skiver
1 ss sukker
2 ss eddik

2 dl lettrømme
4 ss sennep, grov
4 skiver godt brød
Noen salatblader
2 tomater i skiver
200 g agurk i staver
12 oliven
8 baconskiver, sprøstekte

Tilberedning

Pensle fiskekakene med olje og stek eller grill til de er varme. Ha på salt og pepper.

Surr løkskiver i litt olje. Ha på sukker og eddik og kok til løken er mør.

Bland rømme og sennep. Rist brødskiver. Ha sennepskrem på brødskivene, deretter salat, tomat, agurk og oliven. Ha så på fiskekaker, bacon og rødløk. Servér.

Servér med pommes frites til hvis du er sulten. Sennepskremen smaker godt som dip.

(Besøkt 89 ganger, 1 besøk i dag)