Ingredienser

400 g fersk eller dypfryst rødspettefilet
2 løk
2 ss margarin eller smør
1 boks hele tomater, 400 g
1 liter vann
3 fiskebuljongterninger
2 laurbærblad
1 ts timian
2 hvitløkfedd
2 grønne paprika
1 boks blåskjell, ca 425 g

Tilberedning

Tin de fryste filetene først. Skjær dem eller de ferske i biter.

Skrell og hakk løken grovt. Fres den myk i fettet i et kokekar. Tilsett tomater med laken, vann, buljongterninger, krydder og presset hvitløk. Kok under lokk i 5-10 minutter. Del, kjern ut, skyll og hakk paprikaen.

Legg fisken og paprikaen i suppen, la alt trekke i 2-3 minutter til fisken er blitt hvit. Tilsett blåskjellene med kraften og la dem bli varme, men ikke koke.

Server suppen med loff til, gjerne ovnsvarm.

(Besøkt 207 ganger, 1 besøk i dag)