Ingredienser

* 300 gr hvetemel
* 3 egg
* en god skvett kremfløte
* litt svisker
* frukt og bær
* vann til koking av raviolien
* Is eller sorbet som tilbehør. Må stå i stil til frukt og bær som velges.

Syltet / karamelisert aprikos:
# Aprikos som enten karameliseres nå eller har vært karamelisert for så å bli lagt ned på glass. 1 pr person.

Tilberedning

1. Sett eltekroken i food-prosessoren og knekk eggene i bollen. Hell i fløten og sviskene, bland dette godt.
2. Mens maskinen går tilsettes langsom 1 ss mel om gangen til massen er passe fast deig. Den skal kjennes fuktig, men ikke klissete.
3. Ta deigen ut av bollen og kna den et minutt eller mer. La deigen hvilke med bollen over seg minst 30 min.
4. Kjevle ut deigen og stikk ut ønsket form. Ha en stor kjele trekvart full med vann, kok opp og en har raviolien forsiktig oppi og kokes et par minutter til så vidt ferdig.
5. Løft ut og la vannet renne av.

1. Karamelisert aprikos Lag en karamellsaus (lys)
2. Ha i aprikos i biter og bland godt.

——————————-

1. Legg en ravioli på desserttallerken, ha biter av frukt eller bær over. Legg så en ny ravioli over frukten.
2. Pynt med friske frukter og bær og en iskrem eller sorbet.

(Besøkt 60 ganger, 1 besøk i dag)