Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss potetmel
2 ss knust kavring eller malt brød
3 dl melk
1 egg
1 finhakket løk
1-2 ss smør/margarin til steking

Fremgangsmåte:
1. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Rør inn pepper og potetmel.

2. Kavring eller malt brød bløtes i melken. Egget vispes ut i dette sammen med løken. Alt røres godt inn i deigen.

3. Bruk en stor teskje til utforming av bollene. Ha lunkent vann på hånden og teskjeen. Form til små boller som stekes i varm stekepanne med smør/margarin. Ha ikke for mange boller i stekepannen, da avkjøles den.

4. Stek bollene i flere omganger og visp ut stekepannen med ca. 1/2 dl vann for hver gang. Dette har du over i en gryte til sausen.

(Besøkt 250 ganger, 1 besøk i dag)