Ingredienser
5 plater Gelatin
2 Egg
4 ss Sukker
4 dl Kremfløte
1/2 dl Kokende vann
Tilberedning
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 10 min.
Skill eggene
Visp kremfløte og sukker til luftig krem, rør inn eggeplommer
Klem vannet ut av gelatinen og rør inn ca. 1/2 dl kokende vann
Tilsett eventuelle smakstilsetninger
Avkjøl litt og bland gelatinoppløsningen i fromasjkremen
Visp eggehvitene stive og rør dem i til slutt
Helles i en bolle, eller vætet form hvis den skal hvelves
La fromasjen stå kjølig til den er stiv (ca. 2 timer i kjøleskap)
(ved tilsetting av bær er det lurt å røre litt i fromasjen før den stivner)
(Besøkt 1 163 ganger, 1 besøk i dag)
Hvor mange personer er oppskriften beregnet på?
Du trenger ikke vannet. Bare smelt gelatinen med litt vann som du bløtna den i! Jeg går på restaurant og matfag og har laget fromasj mange ganger før! Bare et forslag! 🙂