Ingredienser:
4 eggehviter
50g sukker
Flytende søtstoff
¼ ts eddik
Vaniljekrem (Piano, 8% fett)
Pære, mango, jordbær, banan eller annen frukt du liker

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 160 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
Visp eggehvitene stive (det er viktig at bakebollen er helt fri for fett). Tilsett sukker og pisk en stund før du har i eddik og flytende søtstoff (smak til).

Tips: Når du pisker eggehvite får du en finere marengs dersom du pisker lett til å begynne med før du øker tempoet.

Hell massen på et stekebrettet, form til en rund eller avlang kake. Stek marengsen til den er sprø på toppen og lett kremfarget. Avkjøl.

Pisk opp vaniljekremen og fordel den over marengsen. Pynt med friske bær og frukt.

NB! Vent med pyntingen til like før servering, hvis ikke blir marengsen bløt.

(Besøkt 161 ganger, 1 besøk i dag)