Ingredienser

1 dl sukker
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin
4 ms (måleskjeer) sitronsaft
Nøtter
2 l whiskey

Tilberedning

Ta frem en mellomstor bolle.
Smak på whiskeyen for å forsikre deg om at denne er god. Hell den gjerne i et desilitermål og drikk.
Repeteres.
Sett på den elektiske vispen.
Sjekk igjen whiskeyen, om denne holder kvalitet.
Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen.
Sjekk om whiskeyen står seg ved å tømme i deg enda et desilitermål.
Schteng av den elektrischiske vispen.
Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tørkede fjukten.
Schett på den elektrischiske vispen igjen.
Hvis den tørkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut med nevene.
Smak deretter på whiskeyen for å være sikker på at den fremdeles ikke har blitt schemt.
Etterpå schal du sile 2 ss schalt, eller noe schånt. Det er forresten ikke schå nøye.
Schekk whiskeyen.
Sil sitronsaften, legg til en matsche og så sukker, eller hva svarte du måtte ha for hånden.
Schmør ovnen. Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schtenge av den elektrischiske vispen.
Schleng bollen ut av vinduet, og ssschekk så whiskeyen igjen.
Gå og legg deg.

(Besøkt 127 ganger, 1 besøk i dag)