Ingredienser

1 pk Kornmokjeks
ca. 50 g Smør

200 g Philadelphia kremost nøytral
2 ss Sukker
25 g Kakao
100 g Sjokolade
1 ½ dl Fløte evt. pisket krem på toppen

Tilberedning

Knus kjeksen og bland inn smør. Klemmes i en springform og stekes i ovnen 180 grader i 15 min. Avkjøl.

Pisk opp kremosten med 2 ss sukker.

Smelt halvparten av sjokoladen i vannbad, rør ut kakao med 2 ss kokende vann som blandes inn i den smeltede sjokoladen.

Vend sjokoladeblandingen inn i kremostblandingen.

Hakk resten av sjokoladen og bland inn sammen med 1 1/2 dl pisket (bløt) krem. Settes til avkjøling 2-3 timer før bruk.

Om du ønsker kan kaken dekoreres med et tynt lag pisket krem på toppen med høvlede sjokoladeflak som garnityr. Alternativt kan kaken dekoreres med siktet kakao.

(Besøkt 222 ganger, 1 besøk i dag)