Ingredienser

16 Pimientos del piquillo (enteros –hele- i boks)
750 g østersopp (setas de cardo), hakket
50 g løk
2 hvitløksfedd
2 dl olivenolje
2 ss mel
3 dl melk
Mel og egg til panering

Saus
100 g løk
50 g gulrot, finhakket
50 g purre, finhakket
3 pimientos del piquillo, hakkede
2 dl ferdig tomatsaus (tomate frito)
2 dl olivenolje
Salt
4 dl grønnsaksbuljong

Tilberedning

Løk og hvitløk stekes varsomt til løken er blank, og tilsetter soppen. Når den er ferdig, tilsettes melet, og vi lar det steke litt mens vi heller melken litt etter litt, slik at vi får en slags béchamel (hvitsaus).
Paprikaene fylles, og paneres deretter med mel og egg. Vi legger det til side på en leirgryte eller høykantet stekepanne.

Saus:
Finhakket løk, purre og gulrot stekes på lav varme. Deretter tilsettes paprikaene, tomatsausen og buljongen,, og lar det putre i 20 minutter. Dette kjøres i mikseren og helles over paprikaene. Kokes i fem minutter.

(Besøkt 105 ganger, 1 besøk i dag)