Ingredienser

# 4 paprika (2 gule og 2 røde)
# 4 kyllingfileter
# 1 hvitløksfedd
# 1 dl hvitvin
# 3 dl ris
# 7 dl vann til risen
# 250 g fersk champignon
# 2 små squash
# Soppsaus (gjerne fra pose)
# 1 dl olje
# Karri
# Fersk basilikum

Tilberedning

Del paprikaene i to og ta ut frøene. La stilken være på. Stek paprikaene på bakepapir i ovn med skinnsiden ned i ca 20 minutter ved 180°. I mellomtiden, bland olje og karri i en bolle og smør kyllingfiletene med blandingen. Kutt opp kyllingene i små terninger. Husk at de skal passe ned i paprikaene. Kutt opp hvitløksfeddet veldig fint og legg det i olje en veldig varm stekepanne. Når hvitløken endrer farge, stek kyllingterningene slik du vet det skal gjøres… sammen med hvitløken. Når kyllingen er ferdig, hell i vinen og la det hele koke i 1 minutt. Til slutt, krydre med opprevet basilikum. Stek soppen og skjær squashen opp i små terninger som du steker på sterk varme for å få til en fin mørk farge. Lag sausen som det står på pakken eller lag din egen soppsaus. Fyll paprikaene med kyllingterningene og krydre med salt og pepper hvis ønsket. Stek paprikaene videre i ovnen i 15 minutter. Kan serveres med både hvitvin og rødvin.

(Besøkt 205 ganger, 1 besøk i dag)