Ingredienser

– 2 håndfull kjeks ”torta de gazpacho” per person (dette finner du på El Corte Inglés, ellers kan du bruke usaltede kjeks, det går like fint!)
– 1 rype
– ½ kanin
– ½ hare (eller evt. bare en kanin, alt ettersom hva du finner på markedet)
– 1 stor tomat
– 1 blad hvitløk
– halvannen hel hvitløk ( helst uten å dele denne opp i for store deler)
– Knust pepper, etter smak

Tilberedning

Putt kjøttet i en kasserolle for å koke dette opp sammen med laurbærbladet og den hele hvitløken, pepperen, og lite grann sukker. Når kjøttet er kokt, del det opp og fjern beinene. I en stekepanne, stek de fire-fem løse hvitløksfeddene og knus tomaten (i denne rekkefølgen). Legg kjøttet også i den stekepannen, og kok alt i ca 5 minutter. Deretter fyller du i litt vann for å koke kjøttet, og hell i de knuste kjeksene. La det koke mens du rører rolig, inntil alt blander seg. Ta det bort fra varmen, og la det ”hvile” i om lag 10 minutter. Deretter, bruk salt og pepper etter smak.

(Besøkt 75 ganger, 1 besøk i dag)