Ingredienser

Mandelbunn:
4 eggehviter (stivpiskes)
200 gr mandler (males)
200 gr melis

Melis og malte mandler has i eggehvitene.
Ha stekepapir i bunnen av en rund kakeform. Hell i mandelblandingen.
Stekes 1/2 t v/180 grader.

Frômage:
Pisk plommene (4) med 4 ss sukker
Pisk 3 dl fløte

Tilberedning

5 plater gelatin legges i bløt i kaldt vann, deretter smeltes den i en kopp i microen.
Blan det piskede sammen og drypp oppi gelatinen, pisk godt samtidig så du ikke får klumper.

Når mandelbunnen er avkjølt, tøm frômagen over og sett kaken i fryseboksen over natten.

Lag gele av 2 pakker (jordbær eller bringebær)…..bruk 3,5 dl vann pr. gelepakke istedetfor 5 dl som det står på pakken…….. og tøm geleblandingen (avkjølt…men før den begynner å stivne) over den frosne kaka.
sett kaka i kjøleskapet.

(Besøkt 499 ganger, 1 besøk i dag)