Ingredienser

150 g båndspaghetti eller spagetti
100 g mager bacon i terninger
1/2 ss olivenolje
1/2 utkjernet rød chili , finsnittet
1 finhakket hvitløk
1 hakket løk
150 g små brokkolibuketter (eller blomkål)
1/2 kopp bladpersille
1/2 ss revet sitronskall litt saft
salt og pepper fra kvern

Dessuten
litt revet parmesan
2 baguettskiver

Tilberedning

En god omgang pasta liker de fleste. Og med bacon, chili, hvitløk og brokkoli, blir den iallfall ikke dårligere!
Kos dere.

Fres baconet i olje, tilsett chili, hvitløk og løk. La det frese videre et par minutter. Ha brokkolibukettene i pannen og fres videre, til de er ganske møre. Bland inn persillebladene. Smak til med sitronskall og – saft, samt salt og pepper.

Kok pasta som angitt på pakken og la den renne av. Vend pasta og fyll sammen. Serveres i varme dype tallerkener med revet ost og baguette til.

(Besøkt 111 ganger, 1 besøk i dag)