Ingredienser

Blomkål
Potet
Purre
Paprika

Kokosmelk og/eller rismelk
indisk krydderblanding (finnes på asiatisk butikk e.l.)

Tilberedning

Del potet og blomkål i passe biter, damp dem så de blir litt myke, men absolutt ikke sundkokte.
Finhakk purre og/eller paprika.
Varm olje eller klarnet, vegetabilsk smør i en panne. Ha i grønnsakene og surr litt.
Dryss over krydder (obs! smak deg fram, noen av blandingene er sterke, andre smaker ingenting..) og hell på kokosmelk/rismelk. Jeg bruker ofte begge deler, det blir ekstra godt, Bruk det du har.
Kniper det, kan du bruke vanlig melk, creme fraiche el. rømme, men det blir på langt nær så godt. (og selvfølgelig ikke vegansk).

Kok inn til du får en passe tykk saus, spe med mer væske hvis det blir tørt i panna.
Tilsett evt. litt rosiner like før servering.

Serveres med salat, ris, banan, evt. yoghurt, og gjerne nanbrød eller annet godt brød.

(Besøkt 120 ganger, 1 besøk i dag)