Ingredienser
300 gr pasta (sløyfer, skruer el.l.)
1 hønsebuljongterning
150 gr smårettebacon
1 ferdig grillet kylling
2 poser bearnèsauspulver
ost til gratinering
Tilberedning
Kok pasta som angitt på pakken med hønsebuljongterning i.
Lag bearnèsausen.
Stek baconet. Rens den grillede kyllingen i passe store biter.
Bland kokt pasta, sprøstekt smårettebacon og kyllingbiter.
Ha oppi ferdig bearnèsaus og bland alt godt sammen.
Ha dette i en ildfast form. Dryss over med revet ost.
Gratiner i ovnen på 225 grader i ca. 10 minutter, til retten er passe gyllen.
Serveres med en frisk salat, gjerne med litt frisk frukt i. Baguetter eller småbrød bør også være med.
(Besøkt 483 ganger, 1 besøk i dag)
Bacon og kylling er vel ikke den vanligste kombinasjonen, men denne rette nvar skikkelig god gitt. +++