Ingredienser

2 store Løk
1/2 kilo Brokkoli
2 store Gulerøtter
Krydder:
1/2 ts Paprikapulver
Pepper kvernet

Tilberedning

OSTESAUS
2 ss smør
2 1/2 ss hvetemel
4 dl grønnsakbuljong
kvernet pepper
1/2 ts paprikapulver
2 dl revet ost
4 ss crème fraiche.
osteskiver til gratinering

1. Rens løken, skjær i tynne skiver og stek dem blanke.

2. Bryt brokkolien i buketter og fordel dem i en smurt ildfast form sammen med gulrotskiver og stekt løk.

3. Lag ostesausen ved å smelte smøret, røre inn hvetemelet og tilsette buljongen litt og litt. Smak til med pepper og salt.

4. Rør inn revet ost og crème fraiche og hell over grønnsakene.

5. Legg osteskivene på toppen og gratiner i ovn ved 250 grader i 15-20 minutter. Serveres med brød og salat.

(Besøkt 356 ganger, 1 besøk i dag)