Ingredienser:
2 porsjoner med Makaroni
1 kylling
1 boks mais
1 løk eller purre
1 rød paprika
1 krt. rømme
1 krt. fløte
Revet ost

Fremgangsmåte:
Makaronien kokes på vanlig måte Kyllingen renses og skjæres opp i biter. Løk el. Purre og paprika kuttes opp i små biter
Makaroni, kylling, løk el. purre og mais, rømme og fløte helles og blandes i en ildfast form.
Smak til med salt & pepper, eller annet krydder, og ha godt med revet ost på toppen.
Gratineres på 225° i ovnen ca. 15 minutter eller til osten er gylden.

Serveres med baguett/smør og blandet salat!

Hvis det er mer igjen av denne deilige retten, anbefaler jeg at du varmer den opp dagen etter i en vanlig kasserolle.

Porsjoner: 4 porsjoner

(Besøkt 466 ganger, 1 besøk i dag)